Alexandra Civill till SEVR Finance!

Varmt välkommen, Alexandra – en av våra nyaste kollegor på SEVR Finance. Alexandra är klippan att luta sig mot när det blåser och en framtida uppdragsgivare kommer med en lättnadens suck kunna konstatera att man fått in en riktig doer! Vi ser fram emot att följa Alexandras resa hos oss och ute hos våra samarbetspartners!

Vilken är din bakgrund, med tre meningar?
– Jag kommer närmst från en redovisningsbyrå där jag jobbade som ekonomikonsult i en teamleader-roll, men har även suttit på ekonomiavdelning och ansvarat för ett antal bolag. Jag har arbetat med olika branscher och storlekar på bolag, men alltid suttit med koncerner. Jag tycker det är superroligt med olika affärssystem och att lära mig använda nya, samt nyttja funktionerna så effektivt som möjligt.

Varför valde du att börja hos SEVR?
– Jag valde att börja hos SEVR då det känns som en härlig plats att ta nästa steg till och jag gillar verkligen möjligheten att arbeta med stora bolag och erfarna kollegor.

Berätta om något du är stolt över:
– Jag är väl känd som något av en nörd och har alltid en bok i väskan (gärna fantasy!) och har aldrig tagit upp en bok som jag inte avslutat.

Är en systemintresserad bokmal med koncernerfarenhet precis vad ni behöver? Kontakta Lisa Östegård på 0721-746671 så berättar hon mer om Alexandra och hennes tillgänglighet framåt.