Andreas Colliander förstärker SEVR Finance

Andreas har en bakgrund som revisor och CFO där han de senaste åren arbetat som CFO, bl.a. för ett finansiellt konglomerat innehållande värdepappersbolag och försäkringsbolag. Sedan oktober är han deltidsuthyrd på ett interimsuppdrag som CFO, och i början av samma månad tillträdde han rollen som VD för SEVR Finance.

“Jag gillar djup, jag är en nörd och har inga problem med att svälja mycket material eller förkovra mig i olika detaljer. Förkovringen ackumuleras över åren och blir mer än ett plus ett efter en stund på något sätt”, säger Andreas.

Hur kommer det sig då att Andreas valde att ansluta sig till gänget på SEVR?

Det som lockade med SEVR var människorna och kulturen, det är ett erfaret, vasst och roligt gäng och vi har mycket kul tillsammans. Jag lockas av att lära mig mera och utvecklas tillsammans med andra. Som arbetsgivare och köpare av konsulttjänster under många år vet jag också hur en bra leverantör skall vara och jag tror SEVR Finance tillsammans med övriga bolag i koncernen kan fylla en lucka på marknaden genom att vara lite snabbare och lite bättre – helt enkelt för att vi vill.

Vi hälsar Andreas varmt välkommen till oss och vill du komma i kontakt med honom för att diskutera skräddarsydda interimslösningar nås han på 0721-746672 eller andreas.colliander@sevr.se.