Låt oss presentera Monika!

Monika är inte bara en kompetent ekonom, utan också en otrolig tillgång i form av energi och positivitet – något alla som mött Monika kan intyga. Monika började hos oss under augusti 2022 och har precis klivit på sitt andra uppdrag via oss, hos en stor internationell kund inom tillverkning. Nu är det dags för er andra att få lära känna Monika lite bättre:

Vilken är din bakgrund, med tre meningar?
Jag har bakgrund inom flera olika branscher från breda roller inom redovisning, controlling och HR. Man kan säga jag med tiden har blivit en kameleont, en ”allrounder”, som anpassar sig till nya utmaningar snabbt, både i team och individuellt. Att vara med och se saker utvecklas och gå framåt är det jag gillar!

Varför valde du att börja hos SEVR? 
SEVR var självklart för mig när fick chansen att bli en i teamet! Här finns härliga personligheter och mina kollegor har gedigen erfarenhet, vilket jag anser vara oslagbart. SEVR genomsyras av diversity och depth, men också av en ödmjukhet och en satsning på att man ska ha roligt tillsammans.

Vi är så glada och tacksamma för att vi har Monika i gänget och önskar henne stort lycka till i sitt nya uppdrag!