Lisa – konsultchef på SEVR Finance

Denna tisdag får ni lära känna Lisa Östegård som arbetar som Konsultchef på SEVR Finance. Lisa är vår allas klippa som har koll på att hitta rätt person till rätt uppdrag. Hon sprider energi som få och är varm i sin personlighet, dessutom har hon
förmågan att se var och en av oss andra – varje dag! Egenskaper som vi på SEVR tycker är viktiga och uppskattar oerhört, då det är de bästa av egenskaper för att bygga ett bra team och en tillåtande kultur.

Lisa har arbetat på SEVR Finance i stort sett ifrån starten och arbetar varje dag nära verksamheten genom nära kontakt med både konsulter och kunder.

Lisa, vilken är din bakgrund?

Jag flyttade från Värmland till Göteborg för att plugga ekonomi på Handelshögskolan och under studietiden arbetade jag bland annat extra som redovisningskonsult. Efter examen började jag arbeta som konsultchef på dåvarande Contaplus och jag har därefter fortsatt på spåret som Konsultchef, nischat inom ekonomi och finans.

Varför tycker du det är bra att arbeta på SEVR?

Först och främst tycker jag det är otroligt spännande att få vara med på resan där något växer fram. Nya idéer blir till verklighet för var dag som går och sakta men säkert bygger vi allihopa upp något som är och kommer bli riktigt bra. Dessutom har vi väldigt roligt tillsammans och bra människor, sett till både kompetens och personligheter, hittar man verkligen på SEVR!

Vill du komma i kontakt med Lisa, antingen för att en ny utmaning hos oss eller för att ni som bolag behöver stöttning i form av en konsult? Kontakta henne på lisa.ostegard@sevrfinance.se eller 0721-746671.