Rekrytering    Interim  Solutions    Business Intelligence

Gapwaves fick hjälp med en omfattande lösning inom ekonomi genom fyra av SEVR affärsområden.

Gapwaves

Gapwaves AB är sprunget ur forskning på Chalmers Tekniska Högskola och etablerades 2011 för att kommersialisera innovationer till produkter med millimetervågsteknologi. Gapwaves vision är att vara den mest innovativa leverantören av antenner och antennsystem på millimetervågor och den föredragna partnern till de som banar väg för nästa generations trådlösa teknik. Genom att utnyttja Gapwaves unika antennteknologi hjälper vi ledande aktörer inom fordons och telekomindustrin att skapa högeffektiva antennsystem på millimetervågor som bidrar till att omdefiniera vardagen. Gapwaves är noterade på First North.

Grundat

2011

Branch

Tillverkning & Industri

Omsättning

70 000 tkr

Hjältedåd

”Det jag uppskattar är flexibilitet och kunskap om tillväxtbolag kombinerat med en mycket hög professionalism.”

”Samarbetet med SEVR startade initialt som ett rekryteringsuppdrag, men utvecklades snabbt i flera riktningar. Alltifrån att snabbt tillsätta en fantastisk och mycket erfaren (och trevlig) interimslösning till upprättandet av ett komplett BI-system som kan hjälpa oss i analysarbetet samt att vara en strategisk partner i komplexa frågeställningar där vi inte kan använda våra revisorer exempelvis. Det jag uppskattar är flexibilitet och kunskap om tillväxtbolag kombinerat med en mycket hög professionalism – Jag är verkligen imponerad över den bredd som SEVR byggt upp under relativt kort tid”

– Robert Berhof,

CFO Gapwaves AB

Ska vi utföra hjältedåd tillsammans?

Vi på SEVR finns till för alla er som fortfarande är för små för att kunna anställa en CFO på heltid men förstår vikten av ekonomistyrning, för alla er som har ett visserligen tillfälligt men stort behov av förstärkning på ekonomiavdelningen och för alla er
som hamnat i en jobbig lucka mellan två rekryteringar.

Vi finns till för er som behöver rekrytera er nästa stjärna, för er som förstår att er data är en analytisk guldgruva och för er som söker smarta svar på kluriga frågor. Oavsett vilken stol på ekonomiavdelningen som behöver fyllas – vi har lösningen för er!

Vi på SEVR är lika förtjusta i att bolla med siffror som vi älskar att se och förstå våra medmänniskor. Vi drivs av problemlösning, det eviga lärandet och samarbeten som inspirerar och stimulerar. Vi går helt enkelt till jobbet varje dag med ambitionen att
utföra ännu ett hjältedåd.

Vi är SEVR – your part time heroes!