Business Intelligence

Hot Screen fick hjälp med att på ett effektivt och korrekt sätt tydliggöra sin data genom Business Intelligence.

Hot Screen

Med över 30 år i branschen är Hot Screen Nordens ledande transfertryckeri. Vi ägnar oss helhjärtat åt högkvalitativ, svensk transferproduktion och tillverkning av transferpressar till rätt pris, samtidigt som vi är så miljövänliga och hållbara som möjligt i alla led. Dessutom fokuserar vi mycket på digitalisering för att förenkla köpprocessen för våra kunder.

Grundat

1992

Branch

Tillverkning & Industri

Omsättning

159 000 tkr

Hjältedåd

”Vi insåg att vi behövde mer insyn i vår data och att vi la alldeles för mycket tid på att ta fram och bearbeta rapporter från vårt affärssystem.”

”Vi började samarbeta med SEVR då vi insåg att vi behövde mer insyn i vår data och att vi la alldeles för mycket tid på att ta fram och bearbeta rapporter från vårt affärssystem. Allt manuellt arbete var enormt tidskrävande och det resulterade ofta i fel. SEVR hjälpte oss att implementera en business intelligence lösning som idag hämtar all vår data direkt från affärssystemet. Rapporterna som tidigare tog timmar att ta fram genereras idag automatiskt och uppdateras dagligen. Detta har gjort oss tryggare och mer träffsäkra i vår rapportering och vi är mycket nöjda med resultatet av samarbetet med SEVR.”

– Philip Tornberger,

Marknadschef, Hot Screen AB

Ska vi utföra hjältedåd tillsammans?

Vi på SEVR finns till för alla er som fortfarande är för små för att kunna anställa en CFO på heltid men förstår vikten av ekonomistyrning, för alla er som har ett visserligen tillfälligt men stort behov av förstärkning på ekonomiavdelningen och för alla er
som hamnat i en jobbig lucka mellan två rekryteringar.

Vi finns till för er som behöver rekrytera er nästa stjärna, för er som förstår att er data är en analytisk guldgruva och för er som söker smarta svar på kluriga frågor. Oavsett vilken stol på ekonomiavdelningen som behöver fyllas – vi har lösningen för er!

Vi på SEVR är lika förtjusta i att bolla med siffror som vi älskar att se och förstå våra medmänniskor. Vi drivs av problemlösning, det eviga lärandet och samarbeten som inspirerar och stimulerar. Vi går helt enkelt till jobbet varje dag med ambitionen att
utföra ännu ett hjältedåd.

Vi är SEVR – your part time heroes!