SEKRETESSPOLICY

Alla människor har rätt till respekt för privat- och familjeliv och till skydd av sina personuppgifter. Dataskyddsreglerna grundar sig i de mänskliga rättigheterna. Här kan du läsa mer om hur vi behandlar dina personuppgifter för att värna om din personliga säkerhet.

Våra kunders, medarbetares och leverantörers integritet och sekretess är viktig för SEVR. I vår policy för behandling av personuppgifter beskrivs bland annat vilka uppgifter vi samlar in, i vilket syfte de samlas in, på vilket sätt ni kan ha kontroll över era egna uppgifter samt hur ni kan kontakta oss.

Sekretesspolicyn omfattar även dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation). Från och med den 25 maj 2018 gäller GDPR inom hela EU.

Vi tar emot, samlar in och lagrar all information du anger på vår hemsida eller tillhandahåller oss på annat sätt. Dessutom samlar vi in Internetprotokollet (IP)-adressen som används för att ansluta din dator till Internet; inloggningsnamnet; e-postadress; lösenord; dator- och anslutningsinformation. Vi kan använda mjukvaruverktyg för att mäta och samla in sessionsinformation, inklusive sidsvarstider, besökstid på vissa sidor, information om sidinteraktion och metoder som används för att surfa bort från sidan.

Vi samlar in sådan icke-personligoch personlig information för följande ändamål:

  1. För att tillhandahålla och driva tjänsterna;
  2. För att kunna kontakta våra besökare och användare med allmänna eller personliga tjänsterelaterade meddelanden och reklammeddelanden;
  3. För att skapa aggregerad statistisk data och annan aggregerad och/eller härledd icke-personlig information, som vi eller våra affärspartners kan använda för att tillhandahålla och förbättra våra respektive tjänster;
  4. För att följa alla tillämpliga lagar och förordningar.

Vi lämnar aldrig ut några personuppgifter till tredje part utan ditt medgivande. Vi behandlar våra parters personuppgifter enbart när det krävs för att vi ska kunna uppfylla våra parters förväntningar. Användandet sker med stöd av avtalet, rättsliga förpliktelser och berättigat intresse enligt bestämmelserna i dataskyddslagstiftningen.

Vi kommer att behålla dina uppgifter så länge du är part hos oss, samt i ytterligare tid för ovanstående syften (t. ex. garantitid, bokföringslagen, LAS, allmän preskriptionstid etc.).

Vi kan kontakta dig för att få dina åsikter genom enkäter eller frågeformulär eller för att skicka uppdateringar om vårt företag. För dessa ändamål kan vi kontakta dig via e-post.

Om du inte vill att vi ska behandla dina uppgifter längre, vänligen kontakta oss på hello@sevr.se eller skicka ett brev till SEVR, Skånegatan 1, 411 40 Göteborg.

Vi förbehåller oss rätten att ändra denna sekretesspolicy när som helst, så vänligen läs den ofta. Ändringar och förtydliganden träder i kraft omedelbart efter att de publicerats på hemsidan. Om vi gör väsentliga ändringar i denna policy kommer vi att meddela dig här att den har uppdaterats, så att du är medveten om vilken information vi samlar in, hur vi använder den och under vilka omständigheter, om några, vi använder och/eller avslöjar den.

Om du vill: komma åt, korrigera, ändra eller radera någon personuppgift vi har om dig, ber vi att du kontaktar oss på hello@sevr.se eller skicka ett brev till SEVR, Skånegatan 1, 411 40 Göteborg. .